Høstens arrangementer går som planlagt

Postet av Hauern den 2. Jul 2020

I en situasjon med mange avlyste konkurranser på våren og sommeren gleder det oss stort å kunne ønske velkommen til Hauernrittet søndag 23. august og Hauernløpet lørdag 26. september. For tredje året på rad vil deltakerne kunne nyte flotte turer i terrenget gjennom kremen av Finnemarka. Enten dere deltar med tidtaking eller i trimklassen setter vi stor pris på å se dere alle igjen :)

Parallelt med Hauernrittet arrangeres også TeVeBu-ritt for de yngre deltakerne i målområdet på Martinsløkka/Eiksetra. Se mer informasjon om dette på nettsiden til rittet: Hauernrittet.

Vi har også en nyhet på løpssiden for dem som liker å løpe langt. HauernUltra følger samme stier som Hauernløpet, men for å fullføre må man løpe tre runder av 18 km. Dette er en utfordring kun for de sprekeste.

Arrangementene vil bli gjennomført i tråd med de til enhver tid gjeldende regler for smittevern og FHIs anbefalinger for offentlige arrangementer. Vi oppfordrer alle deltakere til å følge anvisninger og rette seg etter smittevernanbefalinger med hensyn på håndhygiene og avstand og ønsker samtidig at alle med symptomer på sykdom holder seg hjemme. Vi vil legge til rette for smittevern så godt det lar seg gjøre og vurderer bl.a. puljestart og begrensninger i antall påmeldte. Endelig avgjørelse om dette vil avhenge av oppdaterte anbefalinger fra FHI når arrangementene nærmer seg. Ved en eventuell avlysning av arrangement pga alvorlig endring i smittesituasjonen vil startkontingenter bli refundert.


0 Kommentar

Resultater Hauern 2020

Postet av Hauern den 2. Feb 2020

Roy-Arne Tollefsen fra Kongsberg IF vant Hauern med ett sekund foran Ole Petter Dirdal Moxnes fra Bergkameratene Ski. På tredjeplass, litt over halvminuttet bak kom Ståle Fenstad fra Rustad IL.

Fanny Møller Endresen fra DBK/Teamdrivtreningmilslukern vant kvinneklassen med god margin foran Sofia Johansson fra Team Raske Gutter & Skipac og Randi Damgaard fra IL Ivrig.

Gratulerer til alle sammen!

Komplett resultatliste finner dere her: Hauern 2020 - resultatliste.pdf


0 Kommentar

Hauern starter i Kanada

Postet av Hauern den 29. Jan 2020

Vi har vært så heldige å få 15-20 cm tung våt snø i løypene fra Kanada til Eiksetra. I tillegg er det meldt mere snø fram mot helgen :)

Etter befaring av løypa sammen med løypekjørerne i Lier i dag ser dette veldig lovende ut og forholdene er svært gode. Vi snur oss derfor rundt og flytter starten til Kanada for å få mest mulig av original trase.

Merk følgende endringer:

Utdeling av startnummer på Seniorsenteret i Lierbyen sentrum fra kl. 06.45.

Skyttelbusser fra Lierbyen til start i Kanada. Første buss kl 07.00.

Parkering i Lierbyen ved Kiwi, samt Vestsideveien og Bruveien P-plasser. Ingen parkering i Kanada.

Skyttelbusser fra mål på Martinsløkka til Lierbyen.

Løypa vil gå fra Kanada, ut til Fallet for vending, opp til Nykjua (1. drikkestasjon), ned til Saga og Tranemyrene (2. drikkestasjon), Lelangveien mot Glitre og tilbake forbi Lelangen, ut til Svarthavna for vending og opp Snaret forbi Løken til Eiksetra og målgang på Martinsløkka.

Første start kl. 09.00 for de som er 61 år og eldre.

Første puljestart kl. 09.30.

Påmeldingen holder åpen til midnatt torsdag 30. januar.

Flere detaljer kommer på nettsidene etter hvert.


0 Kommentar

Natthauern må avlyses

Postet av Hauern den 27. Jan 2020

Etter en befaring i løypa mandag ettermiddag har rennledelsen i samarbeid med TD bestemt at det ikke er forsvarlig å gjennomføre Natthauern.

 

Vi har valgt å refundere startkontingenter og engangslisenser i sin helhet.

Beløpet blir tilbakeført til samme kredittkort som det ble betalt fra. På grunn av behandlingstid hos kortselskapene tar det noen dager før det dukker opp i din saldo.

 

Når det gjelder Minneløpet og Halvhauern på søndag er det foreløpig ikke tatt noen avgjørelse, men det er meldt snø og det vil være tryggere å gå løypa i dagslys.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline