Påmeldingen til ritt og løp er åpen

Postet av Hauern den 16. Jul 2018

Vi har fått på plass ny betalingsløsning og påmeldingen for Hauernrittet søndag 9. september og Hauernløpet lørdag 29. september er åpnet. De som meldte seg på Hauerntrippelen i vinter står registrert som påmeldt i både løpet og rittet. Alle andre som deltok i Minneløpet i vinter kan søke seg opp i databasen ved påmelding og vil automatisk bli påmeldt til trippelen dersom de deltar på både ritt og løp i høst. De som ikke deltok i Minneløpet 2018 må registrere seg som ny deltaker.

Mer informasjon om Hauernrittet.

Mer informasjon om Hauernløpet.

Direkte til påmelding:

Meld deg på her

Status i trippelen 2018

Postet av Hauern den 4. Jul 2018

Før skirennet var det 50 påmeldte til trippelen. Av disse fullførte 8 kvinner og 38 menn. Hele fem av kvinnene er fra Gården Bootcamp og Carina Kristiansen leder etter Hauern på ski. På herresiden leder vinneren av fjorårets test av Hauernløpet, Tor Einar Hulløen fra Eggedal IL. Det blir spennende å se kapasiteten på sykkel og løp sammenlignet med tidene på ski.

Tor Einar Hulløen
Vinner av test av Hauernløpet 2017, Tor Einar Hulløen fra Eggedal IL.

Alle som fullfører ski, sykkel og løp innenfor samme kalenderår er automatisk med i trippelen, så her er det fortsatt mulig for flere å melde seg på i konkurransen. Hauernrittet arrangeres søndag 9. september, mens Hauernløpet avslutter trippelen lørdag 29. september. Vinnere av trippelen annonseres etter målgang på Hauernløpet.

Hele resultatlisten etter Hauern for de som er påmeldt trippelen finner du her: Status i Hauerntrippelen 2018.