Thorleif Haugs Minneløp - Hauern


Turrenn på 45 km med seeding til Birken. Minneløpet er en del av Hauerntrippelen.

Arrangeres søndag 4. februar 2018

Thorleif Haugs Minneløp ble arrangert første gang i 1966 og arrangeres for 47. gang søndag 4. februar 2018. Løpet følger Norges Skiforbunds reglement og er åpent for deltakere fra 15 år og oppover.

Første start er kl. 09.00.

Løypebeskrivelse

Løypa til Thorleif Haugs Minneløp er 45 km og går fra Kanada ved Sylling i Lier kommune gjennom Finnemarka til Spiralen i Drammen. Start er ca. 200 moh. Løypa går i jevn stigning de første 9 km til Sneisene-krysset, ca. 450 moh. Her svinger løypa sydover og går i lett terreng mot Kluftetangane og Saga, over Tranemyrene, opp Fløitenbakken til Lelangen, forbi Eiksetra, opp Dritarbakkene, ut til Tverråsutsikten, ned til Tverken, ned til Storemyr og over til Landfallhytta, og videre over Landfallbrenna inn til Årkvisla (hvor vi ved gode snøforhold kan komme helt til stedet Thorleif Haug vokste opp) og til mål på Spiralen, 200 moh.

Påmelding

Startkontingent kr. 550,-.

Startkontingenten inkluderer buss til fra Tinghuset i Drammen til start i Kanada, samt buss fra mål på Spiralen tilbake til Tinghuset. Det er begrenset parkering ved start. 

Etteranmelding fra 1. januar 2018 kr. 700,-.

Skilisens kommer i tillegg.

Meld deg på


Mer informasjon

Brutt løp

Drikkestasjoner

Klasseinndeling og merkekrav

Løypekart med høydeprofil

Målområdet

Omregistrering

Premiering

Påmelding

Påmeldingsvilkår

Påmeldte

Skilisens

Startnummerutdeling

Startområdet

Starttider, puljer og seeding

Transport og bagasje

Sponsorer

Powered by: Bloc