Natthauern

Hodelyktrenn på 12 km.

Arrangeres tirsdag 30. januar 2018

Natthauern er et hodelyktrenn som ble arrangert for første gang i 2013. Løperne går med hodelykt gjennom Drammensmarka og i mørklagte lysløyper! Natthauern har start og mål på Landfalltjern og nedre aldersgrense er 13 år.

Fellesstart kl. 18.30.

Det er også en egen trimklasse for dem som ikke vil gå med tidtaking. Trimklassen starter sammen med resten, men oppfordres til å stille seg bakerst i feltet. Vi gjør oppmerksom på at starten på fatbikerennet går en time etter skirennet og man kan risikere å bli tatt igjen av de raskeste syklistene. Vi ber om at alle viser hensyn til hverandre. En scooter vil kjøre fra start ca. kl. 20:30 for å forsikre oss om at alle løperne kommer til mål før kl. 21.00.

Det serveres varm drikke i mål.

Løypebeskrivelse

Løypa er 12 km og går fra parkeringsplassen ved Landfalltjern i Drammen. Herfra går vi rundt vannet og opp til Landfallhytta, forbi Myrdammen og Tverken. Videre fortsetter vi ned forbi Sportskapellet, opp mot Goliaten, og forbi Lommetjern til løypekrysset sør for Marivann, hvor vi tar til venstre i Kamstrupløypa og følger den til vi er over Langemyr. Deretter tar vi hovedløypa fra Tverken tilbake til Landfalltjern. Løypa er merket med reflekser og den siste sløyfa som går ute på Landfalltjern vil være opplyst av fakler.


Påmelding

Startkontingenten for Natthauern er NOK 100,-.

Skilisens kommer i tillegg, unntatt for trimklassen.

Siste frist for påmelding på nett er mandag 29. januar 2018.

Etteranmelding ved start fram til kl. 18.00. Ta med kontanter; NOK 100,- i startkontingent pluss NOK 150,- for lisens.Mer informasjon

Løypekart med høydeprofil

Omregistrering

Premiering

Påmelding

Påmeldingsvilkår

Påmeldte

Skilisens

Startnummerutdeling

Start- og målområde

Sponsorer

Levert av IdrettenOnline