Transport til start

Busser til start i Kanada går fra angitt sted i Lier (oppdatering kommer). Bussene går fra kl. 07.30, og utover så snart de er fulle. Billettprisen er inkludert i startkontingenten.

Alle bussene går til Kanada og både Hauern og Halvhauern starter der. Siste buss går kl 10:00. Alle deltakere oppfordres til å benytte busstilbudet frem til start.

I tillegg vil det gå en buss til start fra Drammen sentrum ved Jernbanestasjonen kl. 08.00. Denne bussen vil også kjøre innom Tinghuset for å ta med de som ønsker å parkere der.

 

Transport til og fra mål

 

Veien opp til Årkvisla vil ha begrenset kapasitet for privatbiler under arrangementet og det må påventes venttid for å slippe fram møtende busser. Vakter vil regulere trafikken opp og ned. Det blir satt opp skyttelbusser som går i kontinuerlig trafikk mellom Årkvisla og parkering i Lier. Alle som skal opp og ned til Årkvisla oppfordres til å benytte disse bussene. Skyttelbussene er gratis. Skyttelbussene går i tidsrommet 11:30 - 16:00.

Det blir også satt opp en buss som går tilbake til Drammen sentrum.

 

 

Transport av bagasje fra start til mål

For deltakerne i arrangementene på Hauern-søndagen (Minneløpet, Thorleif Haug Marsjen, Halvhauern og Familiehauern) har vi transport av bagasje fra start til mål. Løpsdeltakerne finner en nummerlapp og en bit ståltråd i startnummerposen, mens marsjerne får denne utdelt på start. Nummerlappen skal benyttes til å merke sekken. Sekken plasseres så på oppsamlingssted for sekker ved start. Du vil finne igjen sekken din i målområdet. Disse er sortert etter startnummer.

Sponsorer

Levert av IdrettenOnline