Natthauern

Hodelyktrenn på 12 km.

Arrangeres tirsdag 28. januar 2020

Natthauern er et hodelyktrenn som ble arrangert for første gang i 2013. Løperne går med hodelykt gjennom Drammensmarka og i mørklagte lysløyper! Natthauern har i 2020 start og mål på Martinsløkka og nedre aldersgrense er 13 år.

Fellesstart kl. 19.00.

Det er også en egen trimklasse for dem som ikke vil gå med tidtaking. Trimklassen starter sammen med resten, men oppfordres til å stille seg bakerst i feltet. Vi gjør oppmerksom på at starten på fatbikerennet går en time etter skirennet og man kan risikere å bli tatt igjen av de raskeste syklistene. Vi ber om at alle viser hensyn til hverandre. En scooter vil kjøre fra start ca. kl. 21:00 for å forsikre oss om at alle løperne kommer til mål før kl. 21.30.

Det serveres varm drikke i mål.

Løypebeskrivelse - oppdateres fra Martinsløkka

Løypa er 12 km og går fra parkeringsplassen ved Landfalltjern i Drammen. Herfra går vi rundt vannet og opp til Landfallhytta, forbi Myrdammen og Tverken. Videre fortsetter vi ned forbi Sportskapellet, opp mot Goliaten, og forbi Lommetjern til løypekrysset sør for Marivann, hvor vi tar til venstre i Kamstrupløypa og følger den til vi er over Langemyr. Deretter tar vi hovedløypa fra Tverken tilbake til Landfalltjern. Løypa er merket med reflekser og den siste sløyfa som går ute på Landfalltjern vil være opplyst av fakler.


Påmelding og startkontingent

Startkontingent: NOK 200,-.

Trimklasse: NOK 100,-.

Skilisens kommer i tillegg, unntatt for trimklassen.

Siste frist for påmelding på nett er mandag 27. januar 2020.

Etteranmelding ved start fram til kl. 18.30. Vipps, eller ta med kontanter til startkontingent pluss NOK 150,- for skilisens. 

Trykk på knappen under for å starte påmeldingen:


Mer informasjon

Løypekart med høydeprofil

Omregistrering

Premiering

Påmelding

Påmeldingsvilkår

Skilisens

Startnummerutdeling

Start- og målområde

Sponsorer

Levert av IdrettenOnline