Natthauern

Hodelyktrenn på 10 km.

Arrangeres tirsdag 29. januar 2019

OBS! Natthaueren 2019 er flyttet til Martinsløkka grunnet isete og harde forhold mellom Tverken og Landfalltjern!

Natthauern er et hodelyktrenn som ble arrangert for første gang i 2013. Løperne går med hodelykt gjennom Drammensmarka og i mørklagte lysløyper! Natthauern har start og mål på Landfalltjern og nedre aldersgrense er 13 år.

Fellesstart kl. 19.00.

Det er også en egen trimklasse for dem som ikke vil gå med tidtaking. Trimklassen starter sammen med resten, men oppfordres til å stille seg bakerst i feltet. Vi gjør oppmerksom på at starten på fatbikerennet går en time etter skirennet og man kan risikere å bli tatt igjen av de raskeste syklistene. Vi ber om at alle viser hensyn til hverandre. En scooter vil kjøre fra start ca. kl. 21:00 for å forsikre oss om at alle løperne kommer til mål før kl. 21.30.

Det serveres varm drikke i mål.

Løypebeskrivelse

Løypa er ca.10 km og går to runder fra Martinsløkka over Garsjø, mot Svarthavna og over til Løken før den følger Lisbekken tilbake til Dritabakkene og Eiksetra. Martinsløkka passeres etter ca. 5 km. Løypa er merket med refleksbånd. Løypa er merket med reflekser.


Påmelding og startkontingent

Startkontingent: NOK 200,-.

Trimklasse: NOK 100,-.

Skilisens kommer i tillegg, unntatt for trimklassen.

Siste frist for påmelding på nett er mandag 28. januar 2018.

Etteranmelding ved start fram til kl. 18.30. Vipps, eller ta med kontanter til startkontingent pluss NOK 150,- for skilisens. Det er dessverre ikke mobildekning på Martinsløkka, så vi oppfordrer alle å ta med kontanter, eller Vippse på forhånd og framvise kvittering ved påmelding.

Trykk på knappen under for å starte påmeldingen:


Mer informasjon

Løypekart med høydeprofil

Omregistrering

Premiering

Påmelding

Påmeldingsvilkår

Påmeldte 2019

Skilisens

Startnummerutdeling

Start- og målområde

Sponsorer

Levert av IdrettenOnline