Status i Hauerntrippelen 2020

Postet av Hauern den 26. Aug 2020

Etter gjennomført ski og sykkel er det 16 stykker som er med i den gjeve kampen om Hauerntrippelen. Lier Skiløberforening er godt representert med hele fem deltakere.


Helt i tet finner vi Ronny Bakke som før løpet ligger vel 7 minutter foran andremann Jon Arne Fossen. Begge to fra Lier Skiløberforening. På plassen bak finner vi Paul Vanberg fra Fossum IF, snaut 7 minutter bak Jon Arne.

Komplett resultatliste finner dere her: Status Hauerntrippelen 2020.pdf

Det hele avgjøres under Hauernløpet 26. september.


0 Kommentar

Hauernrittet 2020 vel overstått!

Postet av Hauern den 23. Aug 2020

En stor takk til alle som deltok i årets Hauernritt! Det er en fornøyelse å ta imot så mange smilende syklister i mål :)

Vi er også takknemmelige over at vi i det hele tatt klarte å arrangere med alle forbehold og smittevernhensyn. Håper dere alle hadde en fin tur og at vi får se dere igjen til neste år. Eller i allerede i Hauernløpet 26. september ;)

Resultatene er også klare og vinner av herreklassen ble Øivind Løining Bjerkseth, mens Kristin Ankile vant kvinneklassen i år igjen. Gratulerer begge to!

Resten av resultatene ligger her: Hauernrittet 2020.

Kan også åpnes her hvis noen har problemer med lenken over: Resultatliste - klassevis.


0 Kommentar

Covid-19 tiltak på Hauernrittet

Postet av Hauern den 14. Aug 2020

For å redusere smittefare ved gjennomføring av Hauernrittet gjør vi en del endringer i arrangementet. Så lenge den lokale smittesituasjonen ikke endrer seg vesentlig neste uke blir dette gjeldende:


  1. Maks 200 deltakere fordelt på trim og konkurranse.
  2. Puljestart med 20 i hver pulje. 5 minutter mellom hver pulje. Det vil også bli markert med bånd slik at de startende står i to rekker med minst en meter mellom rekkene.
  3. Utlevering av startnummer flyttes til startområdet i Kanada. Utlevering av startnummer fra kl. 10:00.
  4. Kun forhåndspåmelding fram til kl. 23.59 torsdag 20. august.
  5. Håndsprit vil være tilgjengelig flere steder i start- og målområdet.
  6. Det blir ikke drikkestasjon på Nykjua.
  7. Målgang flyttes til Eggevollen og vi sperrer av hele parkeringen ved skiskyteranlegget.
  8. Det blir ikke transport av bagasje fra start til mål.
  9. Vinnere annonseres i mål, men det vil ikke bli premieutdeling eller opphenging av resultatlister. Alle resultater vil legges ut på nett så raskt det lar seg gjøre. Klassepremier og premier til de 1/5 raskeste i hver klasse kan hentes i DNT-butikken i Drammen.
  10. Det blir dessverre heller ikke noe av den nydelige lapskausen i mål.

Vi beklager at dette vil gi en betydelig redusert opplevelse for alle deltakere, men velger å heller være positive til at vi klarer å gjennomføre innenfor de rammene som er.

I tillegg ber vi alle deltakere ta hensyn til seg selv og andre ved å vaske hender, benytte håndsprit og holde seg hjemme dersom man har symptomer på Covid-19.


0 Kommentar

Høstens arrangementer går som planlagt

Postet av Hauern den 2. Jul 2020

I en situasjon med mange avlyste konkurranser på våren og sommeren gleder det oss stort å kunne ønske velkommen til Hauernrittet søndag 23. august og Hauernløpet lørdag 26. september. For tredje året på rad vil deltakerne kunne nyte flotte turer i terrenget gjennom kremen av Finnemarka. Enten dere deltar med tidtaking eller i trimklassen setter vi stor pris på å se dere alle igjen :)

Parallelt med Hauernrittet arrangeres også TeVeBu-ritt for de yngre deltakerne i målområdet på Martinsløkka/Eiksetra. Se mer informasjon om dette på nettsiden til rittet: Hauernrittet.

Vi har også en nyhet på løpssiden for dem som liker å løpe langt. HauernUltra følger samme stier som Hauernløpet, men for å fullføre må man løpe tre runder av 18 km. Dette er en utfordring kun for de sprekeste.

Arrangementene vil bli gjennomført i tråd med de til enhver tid gjeldende regler for smittevern og FHIs anbefalinger for offentlige arrangementer. Vi oppfordrer alle deltakere til å følge anvisninger og rette seg etter smittevernanbefalinger med hensyn på håndhygiene og avstand og ønsker samtidig at alle med symptomer på sykdom holder seg hjemme. Vi vil legge til rette for smittevern så godt det lar seg gjøre og vurderer bl.a. puljestart og begrensninger i antall påmeldte. Endelig avgjørelse om dette vil avhenge av oppdaterte anbefalinger fra FHI når arrangementene nærmer seg. Ved en eventuell avlysning av arrangement pga alvorlig endring i smittesituasjonen vil startkontingenter bli refundert.


0 Kommentar

Resultater Hauern 2020

Postet av Hauern den 2. Feb 2020

Roy-Arne Tollefsen fra Kongsberg IF vant Hauern med ett sekund foran Ole Petter Dirdal Moxnes fra Bergkameratene Ski. På tredjeplass, litt over halvminuttet bak kom Ståle Fenstad fra Rustad IL.

Fanny Møller Endresen fra DBK/Teamdrivtreningmilslukern vant kvinneklassen med god margin foran Sofia Johansson fra Team Raske Gutter & Skipac og Randi Damgaard fra IL Ivrig.

Gratulerer til alle sammen!

Komplett resultatliste finner dere her: Hauern 2020 - resultatliste.pdf


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline