Resultater Hauerntrippelen 2022

Postet av Hauern den 25. Sep 2022

Vinner av trippelen Tor Einar Hulløen og andreplass Gaute Espevalen ut fra start på Hauernløpet.Hauerntrippelen ble i år en dobbel og alle som deltok både på ski og løp er automatisk med i konkurransen, i tillegg til dem som forhåndspåmeldte seg til trippelen. Pga litt utfordringer med live-resultater på løpsdagen annonserte vi bare vinneren Tor Einar Hulløen etter løpet, men nå er de komplette resultatene finregnet og klare.

Det var til sammen 24 herrer og 1 dame som enten var forhåndspåmeldt, eller fullførte både ski og løp.

Topp tre herrer sammenlagt:

1. Tor Einar Hulløen: 3:16:39

2. Gaute Espevalen: 3:34:26

3. Erik Solberg: 3:39:52

Vi gratulerer alle tre!


Komplett resultatliste:

Hauerntrippelen 2022


Bilde: Vinner av trippelen Tor Einar Hulløen og andreplass Gaute Espevalen på vei ut fra start på Hauernløpet.

Foto: Kevin Nguyen, DTResultater Hauernløpet 2022

Postet av Hauern den 24. Sep 2022

Her kommer resultater fra Hauernløpet, HauernMila og HauernUltra.

Vi takker alle som deltok og bidro til å gjøre dette til en kjempedag :)


Resultater Hauernløpet2022.pdfOppdatert status i Hauerntrippelen 2022

Postet av Hauern den 23. Sep 2022

Etter mange påmeldinger til Hauernløpet de siste dagene har vi fått med flere løpere som også deltok i skirennet i vinter. De er da automatisk med i Hauerntrippelen, som i år blir en dobbel med ski og løp.

Alene i tet ligger da Tor Einar Hulløen som hadde sterke 1:48:16 på ski, mens nærmeste konkurrent er nesten 18 minutter bak før løpet starter.

Premiering av årets vinnere, samt andre og tredjeplass gjøres i målområdet på Spiralen. Førstepremien er på kr. 1000, mens alle på pallen får gratis deltakelse i neste års arrangementer på ski, sykkel og løp.
Hauernløpet og Hauerntrippelen 2022

Postet av Hauern den 7. Sep 2022

Hauernløpet går som planlagt 24. september og alle påmeldte til Hauerntrippelen vil beholde plassen sin i løpet selv om sykkelrittet dessverre ble avlyst.

Vi kårer vinnere i dobbeltkonkurransen basert på resultater fra skirenn og løp og premien på kr. 1000 til vinnerne blir selvfølgelig stående. 2. og 3. plass premieres med gratis påmelding til neste års arrangement.

Alle som har deltatt på skirennet i februar 2022 har da også mulig i å konkurrere om dobbeltseieren, selv om de ikke er racere på sykkelen. Her er det bare å melde seg på og stille opp!

I 2023 planlegger vi da sykkelritt i perioden mai/juni som en rundløype med start og mål på Eggevollen/Martinsløkka. Dette gir bedre spredning i arrangementene og vi unngår at sykkelrittet kommer rett etter Birkebeinerrittet.