Hauern høsten 2021 - Sykkel og løpThorleif Haugs Minneløp, kjent som Hauern, har blitt arrangert i idylliske Finnemarka mellom Drammen, Lier og Modum siden 1966. I 2016 feiret rennet 50-års jubileum og i 2021 skulle vi feire at rennet arrangeres for 50. gang! Dessverre måtte vi avlyse årets skirenn på grunn av den pågående pandemien, men vi håper vaksiner og færre smittede vil gjøre det mulig å arrangere sykkelritt og terrengløp i september.

Vi håper å se dere igjen i høstens ritt og løp og har åpnet for påmelding. Dersom smittesituasjonen i høst fortsatt gjør at vi ikke kan arrangere under forsvarlige forhold vil alle påmeldte få refundert hele startkontingenten.


Thorleif Haugs Minneløp - Hauern går alltid første helgen i februar og er seedingrenn til Birken, Vasaloppet og Holmenkollmarsjen. Man velger selv om man vil gå på tid, eller i trimklassen som en del av Thorleif Haug Marsjen. Det er også mulig å gå halve distansen med og uten tidtaking for de som synes 50 km blir for langt.

Dato for Hauern 2022 er lørdag 5. februar. Vi planlegger da å følge den nye 50 km traseen som ble tegnet opp til det 50. arrangementet.


Mer informasjon

Påmeldingsvilkår


Arrangementer i 2021

Tirsdag 2. februar:

Natthauern ski og fatbike


Torsdag 4. februar:

Spiralrennet


Lørdag 6. februar:

Minihauern

Hauern - Thorleif Haugs Minneløp

Halvhauern

Thorleif Haug Marsjen

Familiehauern


Søndag 5. september:

Hauernrittet


Lørdag 25. september:

Hauernløpet

HauernULTRA

HauernMila


Sponsorer

Levert av IdrettenOnline