Påmelding

Påmelding må gjøres gjennom vårt elektroniske påmeldingssystem og betales med kredittkort. Påmeldingen til det enkelte arrangement åpner i rimelig tid og annonseres på våre nettsider og på Facebook.

Dersom du har deltatt i Hauern, Halvhauern, eller Natthauern tidligere finner du enkelt ditt navn i databasen vår, kontrollerer at opplysningene er riktige, og melder deg på. Sørg for å ha kredittkortet tilgjengelig når du melder deg på.

Har du ikke deltatt tidligere får du opp en tom side med opplysningene som må registreres.

OBS! Vi har dessverre ikke historikk i påmeldingssystemet for Thorleif Haug Marsjen og Familiehauern. Her må du registrere deg som ny deltaker så vil vi i etterkant matche dette mot tidligere deltakelser.

Når alle opplysninger er registrert kommer du videre til betalingssystemet. Det er kun mulig å betale med kort. Påmeldingen blir ikke registrert før betalingen er gjennomført.


Ved påmelding til våre arrangementer samtykker du i at ditt navn vil bli offentliggjort i start- og resultatlister som også blir lagt ut på web i søkbar form slik at også tidligere års resultater kan gjenfinnes. Disse listene kan også inneholde opplysninger om aldersklasser og klubbmedlemskap. Personopplysninger som navn, klasse, klubbtilhørighet oppbevares for ivaretagelse av historiske data over tid, bl.a. for å ivareta merkehistorikk og adelskalender. Persondata og resultater vil bli lagret i vår database i samsvar med bestemmelsene i Personvernloven og GDPR. Deltakeren kan få slettet sine data med unntak av navn, fødselsdato og resultater ved å sende en epost til vår epost-adresse med forespørsel om sletting fra databasen.

Personopplysninger som registreres i forbindelse med påmeldingen blir ikke delt med/solgt til tredjepart med mindre deltakeren selv gir oss tillatelse til dette.