Hauerntrippelen arrangeres i idylliske Finnemarka mellom Lier og Drammen.

Trippelen består av:

Hauernrennet, 50 km klassisk skirenn fra Kanada i Lier til Spiraltoppen i Drammen. Dette er det tradisjonelle Thorleif Haugs Minneløp, kjent som Hauern, som har blitt arrangert i Finnemarka siden 1966. Hauern går alltid første helgen i februar og er seedingrenn til Birken, Vasaloppet og Holmenkollmarsjen. Man velger selv om man vil gå på tid, eller i trimklassen som en del av Thorleif Haug Marsjen. Det er også mulig å gå halve distansen med og uten tidtaking for de som synes 50 km blir for langt.

Hauernrittet, 31 km på terrengsykkel.

Hauernløpet, 18 km på sti og traktorvei.

Alle som fullfører de tre arrangementene innenfor samme kalenderår er automatisk med i trippelen. Vinnere av trippelen annonseres etter målgang på Hauernløpet. Hvert arrangement er også selvstendig konkurranse.Påmelding og startkontingent 2024

Samlet påmelding til Hauerntrippelen gir en besparelse på NOK 350 sammenlignet med påmelding til hvert enkelt arrangement. Samlet påmelding gjøres ved å velge "Ja jeg blir med på trippelen" ved påmelding til Minneløpet. Dersom du allerede har meldt deg på Minneløpet kan du endre påmeldingen din i påmeldingsystemet og legge til Hauerntrippelen i etterkant.

Påmelding til og med 31. desember 2023: NOK 1000,-.

Påmelding til og med 1. januar 2024: NOK 1200,-.


Lisenser til Skiforbundet, Friidrettsforbundet og Sykkelforbundet kommer i tillegg for de som ikke har helårslisenser.

Siste frist for samlet forhåndspåmelding er torsdag 29. januar 2024. Deltakere på Minneløpet 3. februar som senere melder seg på og deltar på Hauernrittet og Hauernløpet vil også få tellende tid i Hauerntrippelen.


Påmeldingen er åpen!


Mer informasjon

Påmeldingsvilkår


Kommende arrangementer

2024

Lørdag 3. februar:

Hauern

Halvhauern

Thorleif Haug Marsjen

Familiehauern


Søndag 4. februar:

Minihauern


Lørdag 1. juni

Hauernrittet


Lørdag 23. september:

Hauernløpet

HauernULTRA


Sponsorer