Hauernrittet 2024

Postet av Alf Emil Løvgren den 14. Mai 2024

Snøen i marka har snart smeltet helt og vi håper det frister med et lokalt sykkelritt på grus og sti før sommerferien setter inn. Start og mål er på samme sted på Martinsløkka og tilbakemeldingene vi fikk på ny løype i fjor var svært gode. Som så mange har etterspurt er det nå mindre grus og mer sti og kjerrevei enn tidligere. Det er en krevende og morsom løype på 31 km og 620 høydemeter som tar dere ned til Merenmarka, over Mastedalen og tilbake over Lelangen, Grunnvann og Løken. For det aller meste går rittet på stier/kjerreveier som går under betegnelsen «flytstier». Disse er utrolig morsomme å kjøre raskt på for den kyndige, men også overkommelig for deg som ikke ønsker de aller mest tekniske utfordringene.

Nærmere beskrivelse og kart finner dere på Hauernrittets egen side.

Erfaringene fra i fjor med start og mål på samme sted er svært gode både arrangementsteknisk og logistikkmessig. Dette gjør også transporten enklere for dere som deltagere.


Premiering

Det er deltakerpremie til alle i form av et solid krus med Hauernlogo på. Passer ypperlig til å ha med på jobben for å skryte av helgens strabaser. I 2024 markerer vi også at det er 100 år siden Thorleif Haug tok 3 gullmedaljer i samme OL i Chamonix. Årets deltagerpremie blir derfor ekstra spesiell!

I konkurranseklassene for terrengsykkel er det også 1/5 premiering i alle klasser. Premiene er flotte glass med Hauern-inskripsjon.

I tillegg premieres de tre raskeste syklistene totalt i herre og dameklassene med henholdsvis kr. 1000,-, kr. 500,- og kr. 250,-.
De tre raskeste vil også få gratis deltagelse i neste års ritt.

 

Servering

I målområdet serveres det varm lapskaus, saft, vann og lokalt Vørterøl fra Aass.


Påmeldingen er i full gang!

Trimklasse kr. 200,-.

Konkurranseklasse kr. 500,-.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.