Natthauern - Fatbike

Snøsykkelritt på 12 km.

Utgår i 2023

Natthauern for fatbike ble arrangert for første gang i 2016. Syklistene sykler med egne lykter gjennom Drammensmarka i mørklagte lysløyper!

Natthauern har blitt arrangert både fra Martinsløkka og Landfalltjern avhengig av snøforholdene. Endelig valg av arena for 2023 vil komme nærmere rittdagen.


Fellesstart kl. 20:00.

Vi gjør oppmerksom på at starten på fatbikerennet går en time etter skirennet og man kan risikere å ta igjen skiløpere underveis. Vi ber om at alle viser hensyn til hverandre. En scooter vil kjøre fra start ca. kl. 21:00 for å forsikre oss om at alle løperne kommer til mål før kl. 21.30.

Det serveres varm drikke i mål.


Løypebeskrivelse Martinsløkka

Løypa er 12,4 km og går fra klubbhuset på Martinsløkka en liten sløyfe i lysløypa før den går forbi Eiksetra, til Solvang, over mot Svarthavna og til høyre nedover langs Egga til vending og opp igjen videre helt opp til vending øverst i Svarthavna tilbake og over Snaret til Løken, ned langs Liseterbekken og tilbake forbi Eiksetra og til mål på Martinsløkka.

Løypa er merket med reflekser i trærne langs løypa og skiltet i alle kryss. Merk spesielt utforkjøringer fra Solvang mot krysset mot Egga og fra Liseterbekken mot Eiksetra. Her vil det være merket med refleksbånd og alle oppfordres til å vise varsomhet da det er spesielt hardt utenfor løypa i år.

Vi råder alle startende til å sørge for at syklene har kraftig lys.


Påmelding og startkontingent

Startkontingent: NOK 200,-.

Sykkellisens kommer i tillegg.

Siste frist for påmelding på nett er mandag 30. januar 2023.

Etteranmelding ved start fram til kl. 18.30 er mulig for NOK 300,-. Det er dårlig mobildekning på Martinsløkka, så Vipps NOK 300,- (pluss NOK 200,- for de som ikke har helårslisens) på forhånd til Finnemarka Idrettslag på #532765, eller ta med kontanter til start.

Nedre aldersgrense er 13 år.


Påmeldingen er åpen.


Mer informasjon

Løypekart

Premiering

Påmelding

Start- og målområde

Startnummerutdeling


Sponsorer