Natthauern

Hodelyktrenn på 12 km.

Utgår i 2024

Natthauern er et hodelyktrenn som ble arrangert for første gang i 2013. Løperne går med hodelykt gjennom Drammensmarka og i mørklagte lysløyper!

Natthauern har blitt arrangert både fra Landfalltjern og Martinsløkka avhengig av snøforholdene. Endelig valg av arena for 2023 kommer nærmere løpsdagen.


Fellesstart kl. 19.00.

Det er også en egen trimklasse for dem som ikke vil gå med tidtaking. Trimklassen starter sammen med resten, men oppfordres til å stille seg bakerst i feltet. Vi gjør oppmerksom på at starten på fatbikerennet går en time etter skirennet og man kan risikere å bli tatt igjen av de raskeste syklistene. Vi ber om at alle viser hensyn til hverandre. En scooter vil kjøre fra start ca. kl. 21:00 for å forsikre oss om at alle løperne kommer til mål før kl. 21.30.

Det serveres varm drikke i mål.


Løypebeskrivelse fra Martinsløkka

Løypa er 12,4 km og går fra klubbhuset på Martinsløkka en liten sløyfe i lysløypa før den går forbi Eiksetra, til Solvang, over mot Svarthavna og til høyre nedover langs Egga til vending og opp igjen videre helt opp til vending øverst i Svarthavna tilbake og over Snaret til Løken, ned langs Liseterbekken og tilbake forbi Eiksetra og til mål på Martinsløkka.

Løypa er merket med reflekser i trærne langs løypa og skiltet i alle kryss. Merk spesielt utforkjøringer fra Solvang mot krysset mot Egga og fra Liseterbekken mot Eiksetra. Her vil det være merket med refleksbånd og alle oppfordres til å vise varsomhet da det er spesielt hardt utenfor løypa i år.


Påmelding og startkontingent

Startkontingent: NOK 200,-.

Trimklasse: NOK 100,-.

Skilisens kommer i tillegg, unntatt for trimklassen.

Siste frist for påmelding på nett er mandag 30. januar 2023.

Etteranmelding ved start fram til kl. 18.30 for NOK 300,-. Det er dårlig mobildekning på Martinsløkka, så Vipps NOK 300,- (pluss NOK 150,- for de som ikke har helårslisens) på forhånd til Finnemarka Idrettslag på #532765, eller ta med kontanter til start.

Nedre aldersgrense er 13 år.

Påmeldingen er åpen.


Mer informasjon

Løypekart

Omregistrering

Premiering

Påmelding

Påmeldingsvilkår

Skilisens

Startnummerutdeling

Start- og målområde


Sponsorer