Hauern 2021 - Minneløpet avlysesThorleif Haugs Minneløp, kjent som Hauern, har blitt arrangert i idylliske Finnemarka mellom Drammen, Lier og Modum siden 1966. I 2016 feiret rennet 50-års jubileum og i 2021 skulle vi feire at rennet arrangeres for 50. gang!

Med to uker igjen ser det dessverre ut til at smittesituasjonen hverken lokalt, eller nasjonalt avtar nok til at det lar seg gjøre å arrangere skirenn. Etter oppdaterte forskrifter fra både Drammen og Lier kommune 19. januar, samt Skiforbundets koronaveileder av 20. januar er anbefalinger og regler klare. Alle skirenn/arrangement for voksne skal avlyses, eller utsettes.

Arrangementskomiteen i Hauern har på møte den 21. januar derfor bestemt å avlyse årets skirenn og heller se fram mot å arrangere det 50. Hauernrennet under forsvarlige rammer lørdag 5. februar 2022. Avlysningen gjelder også Natthauern på ski og fatbike.

Vi beklager avlysningen på det sterkeste og håper å se dere igjen i høstens ritt og løp, samt nytt skirenn i 2022.


Hauern går alltid første helgen i februar og er seedingrenn til Birken, Vasaloppet og Holmenkollmarsjen. Man velger selv om man vil gå på tid, eller i trimklassen som en del av Thorleif Haug Marsjen. Det er også mulig å gå halve distansen med og uten tidtaking for de som synes 50 km blir for langt.


Mer informasjon

Påmeldingsvilkår


Arrangementer i 2021

Tirsdag 2. februar:

Natthauern ski og fatbike


Torsdag 4. februar:

Spiralrennet


Lørdag 6. februar:

Minihauern

Hauern - Thorleif Haugs Minneløp

Halvhauern

Thorleif Haug Marsjen

Familiehauern


Søndag 5. september:

Hauernrittet


Lørdag 25. september:

Hauernløpet

HauernULTRA


Sponsorer

Powered by: Bloc