Transport til start

Egne skyttelbusser til starten i Kanada går fra sentrum i Lierbyen. Første buss går kl. 07.00 og deretter kjører de utover så snart de er fulle. Siste buss går kl. 08.30.

Turen fra Lier til Kanada tar opp mot 40 minutter og de siste 500 m må man gå til fots. Beregn god tid!

Alle bussene går til Kanada og både Hauern og Halvhauern starter der. Alle deltakere oppfordres til å benytte busstilbudet frem til start.

 

Transport til og fra mål

Veien opp til Martinsløkka vil ha begrenset kapasitet for privatbiler under arrangementet og det må påventes venttid for å slippe fram møtende busser. Vakter vil regulere trafikken opp og ned. Det blir satt opp skyttelbusser som går i kontinuerlig trafikk mellom Martinsløkka og Lierbyen. Alle som skal opp og ned til Martinsløkka oppfordres til å benytte disse bussene. Skyttelbussene er gratis. Skyttelbussene går i tidsrommet 11:30 - 15:00.

 

 

Transport av bagasje fra start til mål

For deltakerne i arrangementene på Hauern-søndagen (Minneløpet, Thorleif Haug Marsjen, Halvhauern og Familiehauern) har vi transport av bagasje fra start til mål. Løpsdeltakerne finner en nummerlapp og en bit ståltråd i startnummerposen, mens marsjerne får denne utdelt på start. Nummerlappen skal benyttes til å merke sekken. Sekken plasseres så på oppsamlingssted for sekker ved start. Du vil finne igjen sekken din i målområdet. Disse er sortert etter startnummer.


Sponsorer

Levert av IdrettenOnline