Natthauern - Fatbike

Snøsykkelritt på 12 km.

Arrangeres tirsdag 29. januar 2019

Natthauern for fatbike ble arrangert for første gang i 2016. Syklistene sykler med egne lykter gjennom Drammensmarka i mørklagte lysløyper! Natthauern har start og mål på Landfalltjern og nedre aldersgrense er 13 år.

Fellesstart kl. 20:00.

Vi gjør oppmerksom på at starten på fatbikerennet går en time etter skirennet og man kan risikere å ta igjen skiløpere underveis. Vi ber om at alle viser hensyn til hverandre. En scooter vil kjøre fra start ca. kl. 21:00 for å forsikre oss om at alle løperne kommer til mål før kl. 21.30.

Det serveres varm drikke i mål.

Løypebeskrivelse

Løypa er 12 km og går fra parkeringsplassen ved Landfalltjern i Drammen. Herfra går vi rundt vannet og opp til Landfallhytta, forbi Myrdammen og Tverken. Videre fortsetter vi ned forbi Sportskapellet, opp mot Goliaten, og forbi Lommetjern til løypekrysset sør for Marivann, hvor vi tar til venstre i Kamstrupløypa og følger den til vi er over Langemyr. Deretter tar vi hovedløypa fra Tverken tilbake til Landfalltjern. Løypa er merket med refleksbånd.

Vi råder alle startende til å sørge for at syklene har kraftig lys, for det er bare i selve depotområdet det er lys.


Påmelding og startkontingent


Startkontingent: NOK 200,-.

Sykkellisens kommer i tillegg.

Siste frist for påmelding på nett er mandag 28. januar 2019.

Etteranmelding ved start fram til kl. 18.30. Vipps, eller ta med kontanter til startkontingent pluss NOK 200,- for lisens.

 

Trykk på knappen under for å starte påmeldingen:


Mer informasjon

Løypekart med høydeprofil

Premiering

Påmelding

Påmeldte 2019

Start- og målområde


Sponsorer

Levert av IdrettenOnline