HauernMila


Familievennlig tur på 7,5 km som går på brede grusveier. Her er det fullt mulig å ta med barna, enten de sitter i vogn eller går selv.


Arrangeres lørdag 24. september 2022 kl. 13:00

HauernMila er et tilbud til alle som vil komme seg ut på en trimtur i marka og er overkommelig for de fleste. Dette er også en lettløpt 7,5 km på grusveier for dem som har ambisjoner om en best mulig tid.

Start og mål er på Spiralen i Drammen.


Løypebeskrivelse

Løypa går på gruset skogsvei fra Spiralen, langs Klopptjern og forbi Juletønna før den vender ved barndomshjemmet til Thorleif Haug på Årkvisla. Der er det drikkestasjon før retur til Spiralen via Juletønna og Langemyr. I krysset ved Langemyr går løypa til høyre mot målgang på Spiralen.

Kart over HauernMila.


Påmelding og startkontingent

Startkontingent i konkurranseklassen NOK 250,-. Påmelding fram til kl. 12.00 fredag 23. september.

Startkontingent i trimklassen NOK 100,-. Påmelding fram til kl. 12.00 fredag 23. september.

Lisens til Friidrettsforbundet kommer i tillegg for de som ikke har helårslisens. Engangslisens koster kr. 30 i konkurranseklassen og kr. 20 i trimklassen.


Startnummer

Utdeling av startnummer og brikke på løpsdagen fra kl. 12.00 ved start.


Parkering og tilkomst

Det er rikelig med parkeringsplasser på Spiraltoppen, men ved økende deltakerantall kan det bli trangt om plassen. Vi oppfordrer alle til å kjøre sammen, eller også benytte alternative parkeringsplasser på Årkvisla, i Underlia ved Sturlahuset, eller nede ved Sykehuset og ta turen opp til Spiralen som oppvarming.

Alle som parkerer på Spiraltoppen må betale en veiavgift på NOK 35,-. Denne automaten er flyttet fra innkjøringen av tunellen til parkeringen på toppen slik at vi unngår kø på vei inn i tunellen.


Bagasje

Bagasje kan oppbevares i eget område ved start/mål.


Klasseinndeling

15-16 år, 17-18 år, 19-20 år, 21-25 år, 26-30 år, osv i 5-års klasser.


Toaletter

De kommunale toalettene øverst på parkeringsplassen er tilgjengelige for alle deltakerne i terrengløpet.


Covid-19

Arrangementene vil bli gjennomført i tråd med de til enhver tid gjeldende regler for smittevern og FHIs anbefalinger for offentlige arrangementer. Vi oppfordrer alle deltakere til å følge anvisninger og rette seg etter smittevernanbefalinger med hensyn på håndhygiene og avstand og ønsker samtidig at alle med symptomer på sykdom holder seg hjemme. Vi vil legge til rette for smittevern så godt det lar seg gjøre og vurderer bl.a. puljestart og begrensninger i antall påmeldte. Endelig avgjørelse om dette vil avhenge av oppdaterte anbefalinger fra FHI når arrangementene nærmer seg. Ved en eventuell avlysning av arrangement pga alvorlig endring i smittesituasjonen vil startkontingenter bli refundert.


Mer informasjon (oppdateres fortløpende)

Omregistrering

Påmelding

Påmeldingsvilkår

Påmeldte HauernMila 2022

Lisens til friidrettsforbundet


Sponsorer