Klart for helt nytt Hauernritt i 2023

Postet av Alf Emil Løvgren den 22. Apr 2023

Hauernrittet 2023 blir noe helt annet enn tidligere år!

Først og fremst er rittet flyttet fra høsten (etter Birken) til forsommeren. Dato er endelig bestemt til lørdag 17. juni. Opprinnelig dato var et par uker tidligere, men er forskjøvet pga store snømengder og at deler av den nye traseen ligger i områder med historisk sen snøsmelting. Vi vet at mange bruker sykkelen aktivt til trening i denne perioden og håper det frister med et lokalt sykkelritt før sommerferien setter inn.

Tidligere har rittet startet i Kanada og stort sett gått på grusveier gjennom Finnemarka til målgang på Martinsløkka. Fra 2023 blir det både start og mål på Martinsløkka og en mer teknisk løype med totalt sett mer sti og kjerrevei enn tidligere. Vi vet at mange har etterspurt mindre grus og mer teknisk sykling og har ut fra dette stukket ut en krevende og morsom løype som tar dere ned til Merenmarka, over Mastedalen og tilbake over Lelangen, Grunnvann og Løken. Nærmere beskrivelse og kart finner dere på Hauernrittets egen side.

Erfaringene fra ski og løp med start og mål på samme sted er svært gode både arrangementsteknisk og logistikkmessig. Vi håper dette også gjør transporten enklere for dere som deltagere.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.