Transport og bagasje

Postet av Hauern den 26. Aug 2017

Transport til start

Busser til start i Kanda og Eggevollen går fra Tinghuset i Drammen (Erik Børresens allé 20).Bussene går fra kl. 07.00, og utover så snart de er fulle. Bussene kjører via Lierbyen og Vestsideveien. Det må beregnes ca. 40 minutter fra Tinghuset til Kanada. Billettprisen er inkludert i startkontingenten. Bussen kan ta opp løpere på signal ved Lier kommune teknisk sentral (Vestsideveien 18).

Alle bussene går til Kanada (for Minneløpet og Marsjen) med stopp på Egge for å slippe av deltakere som skal til Eggevollen (Halvhauern og Familiehauern). Fra Egge går det egen skyttelbuss opp til Eggevollen. Siste buss går fra Tinghuset kl 10:00. Alle deltakere oppfordres til å benytte busstilbudet frem til start.

 

Transport til og fra mål

Målområdet på Spiralen være stengt for privatbiler under arrangementet. Det blir satt opp skyttelbusser som går i kontinuerlig trafikk mellom Tinghuset / Vaagardsløkka / Spiralen. Alle som skal opp og ned til Spiralen må benytte disse bussene. Skyttelbussene er gratis. Skyttelbussene går i tidsrommet 11:30 - 16:00.

 

Transport av bagasje fra start til mål

For deltakerne i arrangementene på Hauern-søndagen (Minneløpet, Thorleif Haug Marsjen, Halvhauern og Familiehauern) har vi transport av bagasje fra start til mål. Løpsdeltakerne finner en nummerlapp og en bit ståltråd i startnummerposen, mens marsjerne får denne utdelt på start. Nummerlappen skal benyttes til å merke sekken. Sekken plasseres så på oppsamlingssted for sekker ved start. Du vil finne igjen sekken din i målområdet. Disse er sortert etter startnummer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.