På løpsdagen

Postet av Hauern den 26. Aug 2017

Starttid

Minneløpet har puljestart fra kl. 09:30 og med 10 minutters mellomrom fra Kanada. Deltagerne plasseres i de forskjellige puljene ut fra seedingen. Du finner mer informasjon om dette under Startpuljer og Seeding. Unntaket er klassene fra og med 61 år som starter kl 09:00.

 

Startområdet

På start er det mange mennesker samlet på et relativt lite område. Her er litt informasjon om hvordan startområdet er organisert:

  • Startnummer mm hentes ved bussholdeplassen i Kanada.
  • Bagasje som skal fraktes til målområdet plasseres godt merket under skiltet "Bagasje".
  • Det er frivillig brikketesting på start, vi anbefaler å gå innom der for å sjekke tidtakingsbrikken i tide til å kunne skaffe en ny hvis det er problemer.
  • Startområdet er ca 300 meter fra bussholdeplassen.
  • Vi har tidligere fått klager fra naboer om urinering i gårdsplasser og oppkjørsler. Gjør dette ut mot skogen eller benytt oppsatte toaletter.
  • Det er INGEN parkering ved start i Kanada.
  • Vestsideveien er stengt for privatbiler fra Delekant til Damliveien.
  • Smøring og klargjøring foregår på venstre side av startområdet, eller på bussholdeplassen.
  • Oppstilling for start skjer etter gentlemansprinsippet - de raskeste stiller seg først.
  • Vis hensyn til de som skal starte!


Se ellers kart over startområdet under menyen "Kart".

Vær nøye med å sjekke at både startnummeret og tidtakingsbrikken du har fått stemmer med startlisten!

 

Sperretid

Deltakere må ha passert matstasjonen på Solvang senest kl 14:00. Deltakere som kommer etter sperretiden vil få tilbud om transport til Spiralen.

 

Drikkestasjoner / Mat

Det er drikkestasjoner ved Nykjuakrysset etter ca 9 km, ved Tranemyrene etter ca 17 km, ved Solvang etter ca 22 km, på Hauernstua etter ca 42 km og ved målpassering. Ved alle drikkestasjonene serveres det saft fra Synnøve Finden. På Solvang blir det i tillegg servert boller og bananer. Etter mælgang serveres det lapskaus til alle deltakere.

Brutt løp

Dersom du må bryte løpet underveis er det viktig at du gir beskjed om dette til matstasjonsansvarlig eller på telefon 4144 3573. Tidtakingsbrikken må også leveres til matstasjonsansvarlig eller til innkjøringsvakt i bunnen av Spiralen innen kl 16.00

 

Målområdet

Etter målpassering er det viktig å komme seg vekk fra målseglet så raskt som mulig for å hindre at det blir kødannelse her. Du får hjelp til å ta av deg tidtakingsbrikken av en av funksjonærene som samler inn disse. Brikker som ikke blir innlevert vil bli fakturert med kr 650,-

Oppdaterte resultatlister blir hengt opp i målområdet med jevne mellomrom. Premier og diplomer/merker/statuetter deles ut i målteltet - premier ettersendes ikke.

Bagasje som er fraktet fra start befinner seg under skiltet "Bagasje". Se ellers kart over målområdet under menyen "Kart". Vi har dessverre ingen garderobe/dusj muligheter i målområdet. Det er mulig å besøke Drammensbadet og dusje der. Inngangsbilett må løses som vanlig gjest.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.