Påmelding til Hauern 2018 er åpen

Postet av Hauern den 10. Nov 2017

Barmarkstreningene er i gang, snøkanonene står klare og vinteren kommer nærmere for hver dag. Vi gleder oss og håper på gode treningsforhold fram mot Hauern søndag 4. februar. Traseen går som vanlig fra Kanada til Spiralen, med en ny sløyfe om Årkvisla og Haugstua. Total lengde blir ca. 45 km. Uansett hvordan snøforholdene blir er det bestemt at Hauern skal gjennomføres og alternative traseer er klargjort.

Påmelding til Thorleif Haugs Minneløp er åpen og prisen i år blir kr. 550,- fram til 1. januar. Dette inkluderer busstransport fra Tinghuset til start i Kanada og fra mål på Spiralen tilbake til Tinghuset. Parkering ved Tinghuset er gratis. Skilisens kommer i tillegg for de som ikke har helårslisens.

Nytt av året er Hauerntrippelen med ski, sykkel og løp. Alle som fullfører de tre ulike arrangementene innenfor samme kalenderår er automatisk med i trippelen, men det er også mulig å melde seg på alle arrangementene på en gang til redusert pris. Fram til 1. januar er prisen satt til kr. 1000,-. For å melde deg på trippelen velger du påmelding til Thorleif Haugs Minneløp og krysser av for deltakelse i trippelen der.

Påmelding til Halvhauern (25 km på tid), Thorleif Haug Marsjen (45 km uten tid) og Familiehauern (25 km uten tid) er også åpnet. Gå til arrangementssidene for mere informasjon.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.