Stormo stiller i Hauerntrippelen

Postet av Hauern den 19. Des 2017

Både Lars Petter Stormo og kona Trude Wermskog Stormo er kjent for sin triatlonsatsning og imponerende resultater fra blant annet Norseman og IronMan. Mye av grunnlaget for satsningen legges på treningsturer i lokalområdet, og med Finnemarka som nærmeste nabo har de et eldorado av treningsmuligheter både til fots, på sykkel og på ski. Hovedmålet for 2018 er igjen VM i IronMan på Hawaii, men på veien dit setter de stor pris på å teste formen i lokale arrangementer.

Lars Petter har gått Hauern 9 ganger tidligere og har tatt tredjeplassen totalt i 2011 og 2015, samt klasseseier i 2012, 2013 og 2015. Han har også preget teten i Montebellotrippelen, senest med sammenlagtseier i 2016. Trude har deltatt i Hauern tre ganger tidligere og har tatt tredjeplassen i klassen alle gangene.

De er begge påmeldt i Hauerntrippelen i 2018 og målet er selvfølgelig å vinne. De synes Hauerntrippelen kommer som et friskt tilskudd lokalt og har stor tro på at det kommer til å bli et kjempeflott arrangement både for elitemosjonistene og alle som gjerne vil ha et mål å trene mot. Ved å spre konkurransene på ski, sykkel og løp utover hele året er det lettere å holde motivasjonen oppe til å trene gjennom skiftende årstider.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.