Natthauern med Gården Bootcamp

Postet av Hauern den 7. Jan 2018

Sammen med en flott gjeng fra Gården Bootcamp testet vi hele traseen til Natthauern torsdag kveld. I lett snøvær og et par minusgrader ble det en bra gjennomkjøring, selv om enkelte opplevde noe kladder under skiene. Blå ekstra gav akkurat nok feste uten alt for mye kladder, men felleski viste seg å være et vel så godt alternativ på dette føret.

Damene (og et par herrer) fra Gården Bootcamp har med et par unntak aldri gått Natthauern, eller Hauern tidligere, og hensikten med gjennomkjøringen var å bli kjent med traseen og oppmuntre til deltakelse på et av vinterens mest stemningsfulle skirenn. Skirenn handler for de aller fleste ikke om å vinne, men om å være med i et fellesskap hvor trening, helse og samhørighet står i sentrum. Her møter man andre med samme lidenskap for friluft og trening, alle med sine egne personlige mål.

Løypa på 12km starter på parkeringsplassen ved Landfalltjern og går rundt vannet opp til Landfallhytta. Vi gikk deretter forbi Myrdammen, Ballklubbhytta og Steinkjerringa opp til Tverken. Videre fortsatte vi ned forbi Sportskapellet og tok til høyre mot Goliaten. Etter Lommetjern tok vi til venstre i løypekrysset sør for Marivann og fulgte den nye Kamstrupløypa over Langemyr og tilbake til hovedløypa mellom Tverken og Landfalltjern. Terrenget her er helt magisk i skinnet fra hodelyktene og det småkuperte landskapet innbyr til stadige tempovariasjoner. Vi fulgte hovedløypa ned til Landfalltjern. På renndagen vil det også kjøres en liten sløyfe ut på tjernet som svinger opp igjen til servicebygget på parkeringsplassen hvor målstreken vil være. Med fakler på vannet de siste hundre meterne blir det garantert flott stemning.

Latteren satt løst hos gjengen fra Gården Bootcamp og vi håper å se mange av dere både i Natthauern 30. januar og i Hauern 4. februar. Takk for turen!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.