Oppdatering Hauernrittet

Postet av Hauern den 23. Aug 2018

Det nærmer seg Hauernrittet søndag 9. september og ting begynner å falle på plass. Løypa starter på Rustanveien innerst i Kanada i Lier, samme sted som skirennet på vinteren, og går i flott terreng på en blanding av sti og grus via Fallet, Sneisene, Saga, Veslesetre og Garsjø før målgang på Eggevollen Parkering. De første 950 meterne går i lett terrengløype, før hoveddelen på grus som er 30,3 km. På veien opp til Sneisene er det en del tøffe stigninger før det går raskt utover ned mot Saga. Fra Veslesetre begynner stigninger opp til Garsjø. Deretter kommer den siste terrengdelen på drøye 6 km før målgang på Eggevollen.

Det er ingen parkering ved start, kun av- og påstigning. Vi anbefaler deltakerne å parkere ved Egge skole hvor det er utdeling av startnummer og deretter sykle de ca. 20 min til start som oppvarming.

For de som ønsker å sykle i trimklassen er det også mulig å benytte elsykkel.

Påmelding kan gjøres ved å følge lenke på rittsidene til Hauernrittet fram til onsdag 5. september. Der finner dere også liste over alle påmeldte. Etteranmelding er kun mulig mellom kl. 07.00 og 09.00 på Egge skole søndag 9. september. Mer informasjon om dette på rittsidene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.