Målgang på Martinsløkka

Postet av Hauern den 27. Jan 2019

Martinsløkka vil bli hovedarena for Hauern 2019 med målgang for både Hauern, Marsjen, Halvhauern og Familiehauern søndag 3. februar. I tillegg blir Martinsløkka utgangspunkt for både Natthauern ski og fatbike tirsdag 29. januar og Spiralrennet torsdag 31. januar. Dette vil sikre gode snøforhold i siste del av Hauern, samtidig som vi får benyttet store deler av Hauerntraseen.

Starten på både Hauern og Halvhauern blir fra Rustanveien i Kanada, mens målgang blir på Martinsløkka. Kart og løypebeskrivelse er lagt ut under hvert av arrangementene.

Busser til start i Kanda går fra Egge skole i Lier. Bussene går fra kl. 07.00, og utover så snart de er fulle. Det må beregnes ca. 30 minutter fra Egge skole til Kanada. Billettprisen er inkludert i startkontingenten. Siste buss går fra Egge skole kl 10:00. Alle deltakere oppfordres til å benytte busstilbudet frem til start. Det er gode parkeringsmuligheter ved Egge skole.

Veien opp til Martinsløkka/Eiksetra vil ha begrenset kapasitet for privatbiler under arrangementet og det må påventes ventetid for å slippe fram møtende busser. Vakter vil regulere trafikken opp og ned. Det blir satt opp skyttelbusser som går i kontinuerlig trafikk mellom Martinsløkka og Egge skole. Alle som skal opp og ned til Martinsløkka/Eiksetra oppfordres til å benytte disse bussene. Skyttelbussene er gratis og går i tidsrommet 11:30 - 16:00.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.