Høstens arrangementer går som planlagt

Postet av Hauern den 2. Jul 2020

I en situasjon med mange avlyste konkurranser på våren og sommeren gleder det oss stort å kunne ønske velkommen til Hauernrittet søndag 23. august og Hauernløpet lørdag 26. september. For tredje året på rad vil deltakerne kunne nyte flotte turer i terrenget gjennom kremen av Finnemarka. Enten dere deltar med tidtaking eller i trimklassen setter vi stor pris på å se dere alle igjen :)

Parallelt med Hauernrittet arrangeres også TeVeBu-ritt for de yngre deltakerne i målområdet på Martinsløkka/Eiksetra. Se mer informasjon om dette på nettsiden til rittet: Hauernrittet.

Vi har også en nyhet på løpssiden for dem som liker å løpe langt. HauernUltra følger samme stier som Hauernløpet, men for å fullføre må man løpe tre runder av 18 km. Dette er en utfordring kun for de sprekeste.

Arrangementene vil bli gjennomført i tråd med de til enhver tid gjeldende regler for smittevern og FHIs anbefalinger for offentlige arrangementer. Vi oppfordrer alle deltakere til å følge anvisninger og rette seg etter smittevernanbefalinger med hensyn på håndhygiene og avstand og ønsker samtidig at alle med symptomer på sykdom holder seg hjemme. Vi vil legge til rette for smittevern så godt det lar seg gjøre og vurderer bl.a. puljestart og begrensninger i antall påmeldte. Endelig avgjørelse om dette vil avhenge av oppdaterte anbefalinger fra FHI når arrangementene nærmer seg. Ved en eventuell avlysning av arrangement pga alvorlig endring i smittesituasjonen vil startkontingenter bli refundert.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.