Smitteverntiltak på Hauernløpet og HauernUltra

Postet av Hauern den 24. Sep 2020

Vi gjennomfører en rekke tiltak for å redusere smittefare ved gjennomføring av Hauernløpet og HauernUltra. Vi vil gjøre vårt beste for at hverken deltakere eller frivillige skal bli smittet.

  1. Hvis du er syk, eller brygger på noe som helst. Hold deg hjemme! Det kommer flere løp.
  2. Alle frivillige som skal ha direkte kontakt med deltakerne skal bruke munnbind, i tillegg skal de som deler ut drikke benytte hansker.
  3. Håndsprit vil være tilgjengelig og skal brukes.
  4. Puljestart med 20 i hver pulje. To minutter mellom hver pulje. Vi merker opp soner til hver pulje bortover Kanonveien, slik at det blir god plass til 20 i puljene. Inndeling i puljene skjer ut fra egenvurdering av form og forventet sluttid.
  5. Maks 200 deltakere totalt. Det betyr ingen etteranmelding på start!
  6. Etter målgang tar vi av brikker, deler ut deltakerkrus og drikke. Deretter oppfordrer vi alle til å forlate målområdet.
  7. Vinnere annonseres i mål, men det vil ikke bli premieutdeling eller opphenging av resultatlister. Alle resultater vil legges ut på nett så raskt det lar seg gjøre. Klassepremier og premier til de 1/5 raskeste i hver klasse kan hentes i DNT-butikken i Drammen.
  8. Det blir dessverre heller ikke noe av den nydelige lapskausen i mål.

Vi beklager at dette vil gi en betydelig redusert opplevelse for alle deltakere, men velger å heller være positive til at vi klarer å gjennomføre innenfor de rammene som er.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.