Postkort-Hauern også i 2021?

Postet av Hauern den 1. Nov 2020

Vi hadde flaks i 2020 og fikk arrangere skirenn den ene helgen i vinter det var gode snøforhold, solskinn og ingen Corona. Vi har trua på at vi skal få til dette også i 2021 og har nå åpnet for påmelding. Vinneren fra 2020, Roy-Arne Tollefsen er allerede påmeldt. Det samme er alle som kom på pallen i Hauerntrippelen.

Vi feirer at Hauern i 2021 arrangeres for 50. gang! For å markere dette utvider vi løypa til 50 km og inviterer alle til å melde seg på før 1. desember for kr. 500.

Hauern går alltid første helgen i februar og er seedingrenn til Birken, Vasaloppet og Holmenkollmarsjen. Man velger selv om man vil gå på tid, eller i trimklassen som en del av Thorleif Haug Marsjen. Det er også mulig å gå halve distansen med og uten tidtaking for de som synes 50km blir for langt.

Merk at vi hele tiden vil følge gjeldende retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og kommunene når det gjelder smittevern og restriksjoner. Det vil derfor være et begrenset antall startnumre tilgjengelig. På Hauernløpet i høst måtte vi si nei til flere som meldte seg for seint, så det kan være lurt å være tidlig ute med påmeldingen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.