Løype og snøforhold

Postet av Hauern den 1. Feb 2022

Vindværet i helgen har gjort snøforholdene i hele marka svært krevende. Per i dag er forholdene dårlige både i de første km fra Kanada (opprinnelig løype) og på deler av reserveløypa fra Martinsløkka til Solbergvann. Spesielt ved Løken er det mye is der det skal gå skispor.

Tirsdag kveld og natt til onsdag er det meldt noe snø. Det samme på fredag, men da er det noe varmere. Avhengig av kvaliteten på løypene etter både første og andre indikerte snøfall vil vi gjøre nye vurderinger av forholdene og gjør deltagerne obs på at det kan komme endringer tett på arrangementet.

Vi ber også andre turgåere være obs på skirennet lørdag formiddag. Det er lite snø på utsiden av sporene og det kan være vanskelig møte deltagere som kommer i full fart rett i mot. På bildet er et kart over årets løype hvor deltagerne skal gå flere ganger i begge retninger. Vi ønsker selvfølgelig alle velkommen til å gå skitur, men hvis turgåerne kan drøye starten til rundt kl. 12.00 på lørdag vil de aller fleste av deltagerne i Hauern være i mål :)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.