Hauern starter i Kanada

Postet av Hauern den 29. Jan 2020

Vi har vært så heldige å få 15-20 cm tung våt snø i løypene fra Kanada til Eiksetra. I tillegg er det meldt mere snø fram mot helgen :)

Etter befaring av løypa sammen med løypekjørerne i Lier i dag ser dette veldig lovende ut og forholdene er svært gode. Vi snur oss derfor rundt og flytter starten til Kanada for å få mest mulig av original trase.

Merk følgende endringer:

Utdeling av startnummer på Seniorsenteret i Lierbyen sentrum fra kl. 06.45.

Skyttelbusser fra Lierbyen til start i Kanada. Første buss kl 07.00.

Parkering i Lierbyen ved Kiwi, samt Vestsideveien og Bruveien P-plasser. Ingen parkering i Kanada.

Skyttelbusser fra mål på Martinsløkka til Lierbyen.

Løypa vil gå fra Kanada, ut til Fallet for vending, opp til Nykjua (1. drikkestasjon), ned til Saga og Tranemyrene (2. drikkestasjon), Lelangveien mot Glitre og tilbake forbi Lelangen, ut til Svarthavna for vending og opp Snaret forbi Løken til Eiksetra og målgang på Martinsløkka.

Første start kl. 09.00 for de som er 61 år og eldre.

Første puljestart kl. 09.30.

Påmeldingen holder åpen til midnatt torsdag 30. januar.

Flere detaljer kommer på nettsidene etter hvert.


0 Kommentar

Natthauern må avlyses

Postet av Hauern den 27. Jan 2020

Etter en befaring i løypa mandag ettermiddag har rennledelsen i samarbeid med TD bestemt at det ikke er forsvarlig å gjennomføre Natthauern.

 

Vi har valgt å refundere startkontingenter og engangslisenser i sin helhet.

Beløpet blir tilbakeført til samme kredittkort som det ble betalt fra. På grunn av behandlingstid hos kortselskapene tar det noen dager før det dukker opp i din saldo.

 

Når det gjelder Minneløpet og Halvhauern på søndag er det foreløpig ikke tatt noen avgjørelse, men det er meldt snø og det vil være tryggere å gå løypa i dagslys.


0 Kommentar

Vi er klare for Hauern 2020

Postet av Hauern den 23. Jan 2020

Vi er klare for Hauern 2020, er du?

Både Natthauern tirsdag 28. januar og Hauern/Halvhauern søndag 2. februar arrangeres neste uke :)

Martinsløkka og området rundt Garsjø er et av få steder i regionen hvor det fortsatt er snø, men her er det til gjengjeld relativt gode forhold. I samråd med løypekjørerne i Lier har vi derfor besluttet å bruke Martinsløkka som arena for både Natthauern og Hauern/Halvhauern 2020.

Løypa for Natthauern vil gå i en sløyfe på 12,4 km fra Martinsløkka forbi Eiksetra og Solvang, ut til Egga og deretter Svarthavna for vending før den går opp Snaret og forbi Løken og Liseterbekken tilbake til Martinsløkka.

Hauern og Halvhauern vil følge samme løype med en ekstra sløyfe i lysløypene på Martinsløkka. Hauern vil gå tre runder i denne sløyfa, mens Halvhauern går en runde på ca. 13-14 km.

Nærmere opplysninger om løype, transport og startnummer kommer på nettsidene i løpet av kort tid.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline